masuk hospital

April 12, 2012

khamis , 2.45pagi
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم

masuk hospital ? Huu , cpe yang masuk hospital , kawan wani ker ? ta . keluarga wani ? Ermm , mungkin . Sedara wani ? ta . Habis siapa ? nak tahu ? penasaran ker ? <--- cakp indon jp :)

Adik wani , adik bawah wani , yang masuk hospital . Kiteorang baru hantar dia tadi , lepas isyak dekat hospital pusrawi . Wani kurang pasti dia sakit apa ? tapi yang wani dengar2 la , sakit diabetes , eh ! bukan , sakit appendix <-- kurg psti ejaan ye :D . Dahla tahun nie , dia ada periksa besar sebelum SPM , iaitu PMR . 

Wani dengar cerita , sakit nie kne operation ek ?? Sebab masa wani sek dulu selama 5tahun , ada 2 orang yang sakit nie , seorang kawan wani , yg sorang lagi kakk senior . Deme kena bedah . Mgkin adik wani kne kut . 

Sesiapa yang terbaca entry nie , doa2kn la adik wani cepat sembuh dan andai kena operation mudah mudhan selamat , wani ta nak kehilngan adik wani tu ,. Walaupun dekat rumah dan sekolah kami ada kelakuan yang kritis , hehe . Tapi kami tetap adik beradik :D . 
wani sayang dia ( izzati )

Sampai bila dia duduk hospital tu , ta dikethui plak . Sebb doktor ta bagithu apa2 pun . Sesiapa nak datang melawat bley la . Wani jempt dan dialu2 kan . 

Sekian sahaja cerita untuk hari ini , dah gantuk maa . Nanti pagi atau petang nak gi melawat dia .



You Might Also Like

0 comments