MrAllTheShared

April 07, 2012

sabtu , 2.59 petang

^_^  Assalamualaikum  ^_^


Wani nak cite tentang 1 kump remaja yang banyak menghasilkan klip video tentang islam . Mereka , wani kenal dari seorang kawan ( syafiqah supian ) pada tahun ini . IeQa kenal mereka dari youtube , hah ! mereka ini , famous dari youtube ., sebab seperti yang wani cakap banyak menghasilkan klip video tentang islam . Kump mereka diberi nama , mralltheshared . Knp nama tu ? wani tak tahu , korang kne tanya mereka sendiri . Dari youtube , ataupun facebook .

Wani suke tengok video mereka :) banyak pengajaran yang berguna yang boleh kite lakukan . Antara salah satu ye :-



Haha , ini yang kuar , jadi , wani ambik jela yang ini :) Video ini pun , best jugk . Tpi nie part 2 , part 1 yang ini ., 

Mereka , ada perkenalkan diri mereka . Di video yang ini :-


Okey la , tu jer . Taip bnyak2 , tak boleh jugk . takut salah :) 
Tengok apa yang disampaikan oleh mereka dan mengambil pengajaranye , jangan tengok orang yang menyampaikan ye . Okey , enjoy the video .
Have a fun :))
Maaf , kekurangan salah dan silap  .





You Might Also Like

1 comments

  1. do follow my blog ya..
    http://sheilanasir.blogspot.com

    ReplyDelete