ta sabar rasanye

May 02, 2012

^_^  Assalamualaikum  ^_^
Rabu , 02 / 05 / 2012

Huhu , template baru :) Penat edit template nie , dari segi icon , blockquote dan macam2 la . Post nie pun , nak buat tulisan hitam , tpi template nie , kne buat warna tulisan yg sama dengn sidebar :( Ta pe la , asalkan sedap mata ak memandng blog nie , heee .
Aku ta la suke warna ungu sangat , but no choise untk warna kuning .
Ta pe la , ungu pun okey gak .

Erm , korang dah gi PWTC ? Ee , wani nak pergi nanti , tu la ase mcm ta sbar . InsyaAllah , wani pergi dengn kawan2 wani , entahla , wani dapat asekan itu kali terakhir ktorg jumpe :( sedih kan ?? 

Rasa mcam excited sebb pergi kali nie , dengan kawan2 dan pergi sendri naik kTm , mohon sangat dapat pergi sebb ibu macm ta bgi , risau . Ibu sapa yg ta risau bila anak kuar umah , jauh lak tu . kL . hehehe , 

Haha , tu jela untk update kali nie , heee . Nanti , insyaAllah sampai PWTC , ak crite . Mesti rmai orang kan ??





You Might Also Like

0 comments