Kacau Orang Bertelefon ( bergayut )

September 07, 2012

Jumaat , 07 / 09 / 2012
! Assalamulaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم


Bangun ! Bangun ! Bangun nanti rezeki tak masuk klau tidur lepas subur . Ini orang-2 tua cakap , kebenaranya kite tak tahu , tapi bagus jugk sebab pagi-2 nie lah kite kuar mencari rezeki : )

Bercakap tentang orang bertelefon ( manis bahasa ) , mesti kekadang mereka rasa terganggu apabila bercakap dikelilingi rakan-2 , lagi-2 yang memang suka mengacau . Adakah anda salah seorang mangsanya ?? hahaha . Wani pun tidak terkecuali dari kacau orang bergayut nie , lagipun wani baru lepas kacau kawan wani bercakap dengan seseorang , adalah kawan dia .


Nak di jadikan entry :D wani mohon maaf kepada dia dan si dia , kerana sering dan kerap kacau mereka , dah macam rutin mingguan plak , hahaha . Klau taip rutin harian , mesti korang fikir mereka hari-2 bergayut , tak sebenarnya ! hanya sesekali , sesekali tu la , wani ambik kesempatan :D hahaha , jahat pun ada kan ? Sebab menganggu ketenteraman dunia mereka .

Tapi , tadi tengah cakap dengan kawan kepada kawan wani , tibe-2 muncul plak suatu suara yang agak jarang dan boleh dikatakan tak pernah dengar , macam makcik , perempuan pun ada jugak , hahaha . Kepada yang buat-2 suara tu , go back to home and pratice okey .

Okey , pagi ini ada klas . Selamat membaca :)


You Might Also Like

4 comments

  1. Tak baik tau kacau org! dosa he..he

    ReplyDelete
  2. dulu2 time sekolah suka sgt la nyakat kawan2 gayut bercinta d public...

    main sebut ja nama pompuan mana terlintas d fikiran, kasi awek kawan tu dgr. ada yang sampai gaduh... hahaha

    terima kasih sudi singgah dan follow blog belalang. dari segmen hanif idrus :)

    ReplyDelete
  3. @hainom OKje
    Kacau saja je . Tak berdosa kut rasanya :D

    ReplyDelete
  4. @Belalang hijau Perisik
    0oh , kami pun pernh buat jugk :D tapi tak smpai thap gaduh pun , hehe .
    Sama-2 , terima kasih kerana singgah , follow dan komen :)

    ReplyDelete