Cuti Raya Cina

February 08, 2013

Rabu , 06 / 02 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Lamanya tak update blog nie .. Alhamdulillah , hari ini dapat jugak aku update blog , maklumlah internet kolej baru elok . Laptop kawan-ii lain dapat ditect internet , tapi laptop wani tak pulak :( . Pape pun , sekarg dah boleh :)


Raya cina nak dekat , tinggal lagi beberapa hari ja . Budak-ii sek semua cuti seminggu dan budak-ii yang duduk asrma balik ke rumah , budak kolej pun balik rumah jugak , tapi wani ?? Wani tak balik rumah pun cuti raya cina ini sebab wani tak raya cina :D

Tak ada topik pun nak cerita , by the way , wani baru je baik dari demam , uhukuhuk :D dan sekarang nak siapkan assingment . Alhamdulillah , assingment foundation baru je selesai :) dan sekarang nak buat assingment bahsa arab , minggu ke-3 sebelum final nak kena hantar dah .

Sebelum wani terlupa , diucapkan selamat pengantin baru kepada kakak kawan wani yang melangsungkan perkhawinan nya pada 09 / 02 dan juga pada pasangan-ii yang lain . Wani tak dapat pergi majlis khawin tu sebab jauh , rumahnya dekat sg.petani , kedah :)

muka cenggini tak dapat balik :D



You Might Also Like

0 comments