Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli

February 26, 2013

Selasa , 26 / 02 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani



Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 



You Might Also Like

25 comments

  1. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...

    http://maszull.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. salam...done follow u dear:)
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum . dari segmen sama . saya follow =)
    jemput datang blog saya ya ^_^ .

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama..folo wani juga

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  8. salam, pcl datang dari segmen sama utk buat lawatan ...semoga dpt ukhuwah berterusan..

    http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  9. as salam..
    salam perkenalan dari KK! ^^
    dari segmen y same :)

    keep it up! ^^

    ReplyDelete
  10. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    datang berhajat...singgah sini

    ReplyDelete
  11. done follow you ! jemputlah datang ke teratakku !
    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadhli.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  13. tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

    http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

    Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

    ReplyDelete
  15. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

    ReplyDelete
  16. Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw n follow here.. :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  17. salam kenal ^_^
    datang singgah & jemput singgah
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  18. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  19. singgah dr segmen sme :)
    jom singgah blog sy pulak
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  20. selamat besegmen wanie... :D

    ReplyDelete
  21. Terbang melayang dari segmen yg sama & mendarat di sini ('',)
    http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  22. balas kunjungan wanie..:) nice blog dear..**

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

    ReplyDelete
  24. dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete