Hari Wanita Sedunia

March 08, 2013

Jumaat , 08 / 03 / 2013
! Assalamualaikum !

بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Lama tak update blog , join segmen pun tak dah . Aik maklumlah , final exam tinggal lagi 2 minggu ja , 22hb start exam dah . Pastu exam ja memanjang hari-ii berturut-ii tak ada berhnti pun , 01hb 4 bari habis exam . Bil taufiQ wal najah buat diri sendiri , hahaha . Man Jadda Wa Jada .

Eh-ii , hari ini hari wanita sedunia ya ?? Apa ye yang kaum perempuan inginkan apa hari ini ?? Yang berkerja , mesti nak cuti kan , pastu shopping , haha , tak pun berehat dekat rumah . 

Haha , wani tulis entry hari nie macam tak ada modal nak story . Asif jiddan :( . Okeylah , nak bubuh entry dengn join segmen , babai :)





You Might Also Like

1 comments

  1. selamat hari wanita sedunia wani..=D

    ReplyDelete