Tolong wani T_T

March 15, 2013

Khamis , 14 / 03 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Nak cerita semalam tapi dah lewat malam dan mesti tak ada sapa yang rajin nak tolong wani kerana mata waktu tu dah layu-ii , bantal pun dah panggil , hehe .

Semalam , wani first time masuk meeting , jumpa lelaki senior , dan memegang satu jawatan . Sebelum nie , dari sem 1 , wani tak pernah pergi meeting , cakap dengan senior , jumpa senior dan sape senior tu pun wani tak kenal . Wani cuma kenal ,  budak kos wani , kawan-ii wani , ukhti-ii asrama , lelaki pun cuma budak kos dan kawan-ii soleh ja , yang lain , tak tahu *sambil geleng kepala .

Okey , itu hanya muQaddimah , hahaha . Wani nak minta tolong , bantu wani dalam jawatan publisiti . 
Apa tu publisiti ?? 
Kawan wani ada pernah pegang jawatan tu dalam kelab steadfast . Tapi wani tak nampak dia buat apa-ii pun cuma dia kena banyak buat template program . 
Adakah itu publisiti ??
Semalam , wani diterangkan jawatan publisiti nie banyak kena guna kemahiran komputer lagi-ii bab kretif , kretiviti dan apa-ii je yang mengunakan komputer . Wani tak pandai sangat , tapi boleh la . Dekat laptop wani nie ada photoscape dan GIMP 2 , itu ja . Tak ada photoshop . 

Minggu depan , ada program , jadi wani kena buat 1 template tentang prog tu , dan perjumpaan akan datang kena bentangkan idea-ii untuk prog itu . Wani macm tak ada idea untuk prog nie . Ermm , otak blurr sekejap :| . Pastu , wani kena edar-ii kan risalah setiap bulan tak silap .

Haha , pokok soalannya , bantu wani dalam jawatan publisiti nie . 0oh , wani pegang jawatan publisiti bawah exco pembangunan mahasiswa .





You Might Also Like

1 comments

  1. publisiti sbuk skit la nnti wat iklan n edar risalah..gudluck:)

    ReplyDelete