Lirik Lagu : Bicara Hati ( Lena )

April 06, 2013

Sabtu , 06 / 04 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Tadi post no idea . Memang tak ada idea pun , tapi subuh nanti ada , tazkirah subuh , haha . Tapi bukan dari wani hanya copy dan paste je . Wani bukan orang sastera , kan solehh ?? :P . Wani nak share lirik lagu la , itu je idea yang ada pagi-ii gelap nie . Lagu ini ost dari cerita bicara hati , cerita ini juga diadaptasikan dari novel . Novel bicara hati .. Tapi lagu nie buat wani nak tertido-ii , Haha .

Bicara hati

Pinjamkan hatimu
Agar dapat aku tunjukkan cintaku
Moga engkau tahu semua kasihku
Hanya untukmu
Setia rinduku nyata padamu

Pinjamkan cintamu
Agar dapat aku selami hatimu
Moga aku tahu ikhlasnya
Kasihmu hanya untukku
Percaya rindumu nyata padaku

Bicaralah hati tentang kita
Bicaralah hati untuk selamanya
Bicaralah hati dengan rela
Kau lengkapkan hidupku
Sempurnakan cintaku
Biar hati kita jadi satu

- sedapkan ?? Sepotong untuk solehh :) yang belakang panjang tu untuk saidatul dan ibuayah (: -




You Might Also Like

4 comments

  1. Bubbly & Associates Giveaway telah bermula... sila lihat di sini...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway_6.html

    dan juga senarai peserta di sini:

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-bubbly-associates.html

    sponsors juga boleh join jika mahu! ^_^

    ReplyDelete
  2. lagu yg mana ni yea.. xpnh dnga lg.. tp mungkin gak pernah dnga tp x tau sape penyanyi n xtau tajuk kot.. ehehehehe.. btw.. kek 2 nmpk sodapp.. nyum2

    ReplyDelete
  3. lirik die mmg terbaekk..dan layu die layannn.. :)

    ReplyDelete