No idea

April 06, 2013

Sabtu , 06 / 04 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Tengok , post atas pukul 12 . Waktu sekarang ialah dua jam sebelas minit pagi . Wani tak tahulah nak post apa pagi-ii buta cenggini . Tak tahu jugak kena buat apa ?? Tidor ?? Ermm , memang nk tido tapi kawan nak study dalam keadaan lampu terbuka . Takkan nak minta tutp pulak , tak sampai hati rasanya . Tadi solehh suruh tido awal , haha . Memeyh tak dapat la , tak tahu lah mata nie nak tutup pukul berapa .

0oh , ya , hari ini hari sabtu kan ?? 6hb 4 ?? Dekat dewan jubli perak hari nie ada karnival Jom Masuk U dekat kuala kangsar , dekat je dengan kolej wani . 

Huu ! tak ada idea pun nak update apa pagi-ii nie , idea tak kuar pulak . Tunggulah nanti pagi cerah , wani update lain . Nie pagi gelap , hehe . Selamat pagi gelap dan salam Qiamullail :)


You Might Also Like

3 comments

  1. Amal tag Wanie!
    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/01/segmen-cabaran-mengumpul-blogger.html

    ReplyDelete
  2. @nur amalina
    Tag aku pagi-ii buta ka ?? Haha . Terima kasih invite ^^

    ReplyDelete
  3. ennnnnncakkkkk... kiyomi! heeee.. saja j komen mcm ni.. xtau nak komen apa.. no idea gak.. heee.. jgn maree..

    ReplyDelete