- Selamat pagi -

April 23, 2013

Selasa , 23 / 04 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Alhamdulillah , hari ini wani berkesempatan untuk update blog pada hari ini . Selamat pagi kepada semua warga blogger dan juga kepada pembaca blog wani nie . 

Kepada pembaca blog wani , terima kasih kerana support blog wani , datang jenguk dan sebagainya walaupun anda hanya silent reader (: . Tak mengapa sebab wani pun suka jadi silent reader kepada blog yang lain . Teringin nak komen tapi tak tahu nak komen apa kadang-ii bila dah publish komen , fikir banyak kali " betul ke apa yang aku taip tadi tu ?? " . Yela , kita tak tahu reaksi orang tu macam mana , takut terasa dengn apa yang kita komen . Wani kalau komen pun , hanya segmen blogwalking , tapi kan , wani ada jugak komen-ii blog orang . Wani tak sombong , wani cuba untuk jadi blogger yang peramah dan kenal dengan blogger-ii yang lain (:

Eh-ii , macam dah lari tajuk pulak dekat atas tu , hehehe . Baiklah , jadikan hari ini lebih baik dari semalam dan lakukan aktiviti yang bermanfaat pada hari ini dan juga seterus-ii nya . 





You Might Also Like

1 comments

  1. kak alyn pun kadang2 silent reader wani, hoho

    ReplyDelete