Review Pemenang SCByDJH : AimiRahim - Contest & Tutobies

May 17, 2013

Jumaat , 17 / 05 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Seorang lagi pemenang dari contest nie . Terbaikklah adiknya , dia banyak menang hadiah dalam segmen nie . Alhamdulillah , rezeki dia , Allah bagi (: . Okey-ii ! tak mau melalut lebih-ii , hehe .

Blog yang kedua untuk direview :


Rasanya adiknya telah mengasingkan blog entri dan contest . Cuba tengok header dia , dari header kita boleh tahu , bermakna adik nie ada 2 blog kemungkinan kan ?? Mungkin je , hehe .

Bila wani tengok-ii blog nie , tak banyak yang ingin wani bagthu sebab blog nie simple , loading pn tak lama sebab blog nie ringan . Adik nie hanya letak apa yang pentg je seprti , detail about her , follower , cbox ( untuksenangnakrequest ) 

Korang kalau nak edit blog atau pape , wani syorkan , bolehlah pergi blog adik comell nie . Banyak juga totu yang dia buat , dan freebies pun ada jugak . Wani dah godam habis blog dia tu , hehe . Wani suka !!  . Terima kasih kepada adik nie sebab dia yang ajar wani nak review blog nie , maklumlah first time nak review blog orang , tak reti nak bagi pandangan dari segi apa 

Jom tengok blog adik comel nie --> SINI 


|| Nota Pintu ||Tengok post wani , ada gambar katun-ii kan ?? First time letak emoticon dalam entri . Just try-ii (:



You Might Also Like

0 comments