Terima kasih banyak-ii

May 03, 2013

Jumaat , 03 / 05 / 2013
! Assalamualaikum !
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Dah lama ada niat nak buat entry nie tapi tak menjadi-ii , ehehe . Hari nie , InShaaAllah menjadi sebab wani ada jenguk-ii entry-ii yang blogger buat tentang Pengomen . Boleh dikatakan setiap bulan akan wujud entry ini . Ada setengah blogger siap bagi hadiah lagi , wahh ! untungnya siapa dapat , ehehe . Ini entry pertama wani tentang || Rajin Komen || di blog wani .

Yang rajin komen warna hijau tu . Yang tak berwarna tu komen dari tuan blog sendiri , ehehe .

Berbanyak-ii terima kasih kepada mereka yang rajin dan sudi komen blog wani yang tak seberapa nie . Wani selalu lah jugak jenguk blog mereka tapi hanya sebagai silent reader , tak pandai nak komen-ii nie takut salah cakap ( taip ) . Wani tak mampu nak bagi hadiah lagi , kalau ada rezeki lebih , InShaaAllah wani bagi (: . Tak ketinggalan jugak terima kasih kepada mereka yang jadi silent reader di blog wani kerana sudi baca entry wani yang kekadang agak merapu , hehe .

Wani sudahi entry nie , dengan ucapan terima kasih . Jazakallahu khairan (:



You Might Also Like

5 comments

  1. wow..bestnye... saya pun nak rajin komen juga lah..
    cek blog saya untuk tips lepas dari road block..

    ReplyDelete
  2. wahhhh...rajin betul depa ni..

    ReplyDelete
  3. i'm there..hehe..syukran wani..jadi silent reader pun tak pa..asalkan selalu jenguk..kih3

    ReplyDelete
  4. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete