Apply Job dengan Assign Jobs

June 05, 2013

Rabu , 05 / 06 / 2013
|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Seperti yang korang semua tahu , ramai blogger yang telah sign in dengan Assign Jobs termasuklah wani dalam beberapa minit yang lepas , hehe .

Wani tak tahu apa fungsi benda ini , tu la wani ingin cuba sebab wani baca blog ini . Blog itu adalah menerangkan serba sikit pasal AssignJobs nie . Wani pun berpandukan blog itu juga .


Okey , apa wani tahu tentang AssignJobs nie , ada pekerja dan majikan . Perkerja tu kita lah dan majikan itu maybe dari syarikat AssignJobs itu . 

Wani baru dapat 1 kerja dari AssignJobs jadi detail yang nak diberitahu pun tak banyak , ehehe . Korang nak daftar dan cuba ?? Hanya sign in dalam akaun ada $2.00 .





You Might Also Like

1 comments

  1. wah cik akak lom lagi register nie..:)

    ReplyDelete