Banner Baru

June 05, 2013

Rabu , 05 / 06 / 2013
|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Semalam dekat dashboard blog wani ada 1 blog ini menawarkan request untuk banner , header dan cursor . Wani teringin nak banner , hehe . Nak buat sendiri tak reti jadi wani minta tolong orang buatkan , hehe . Alhamdulillah , wani dapat banner dari adik atiQah ini 

Terima kasih kepada beliau sebab sudi buatkan wani banner ini . Lagipun blog dia , wani tengok menarik , mesti adik nya pandai dalam paint-ii nie . Btw , thanks a lot a banner (:


Cantik tak ?? Hehe . Kuning-ii krim , memg wani minta warna macam nie pun sebab wani suka warna tu lagipun see my blog , hehe .



You Might Also Like

0 comments