Pemenang Segmen Cik Akak

August 01, 2013

Khamis , 01 / 08 / 2013
|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Lama sangat tak update . Maaf ! Internet dekat rumah nie macam kura-ii sikit , hehe . Alhamdulillah , dah 23 Ramadhan pada hari nie kita berpuasa . Mesti dah macam-ii lauk , kuih , air yang jarang kita dapat bulan lain tapi ada di bulan ramadhan , kan kan kan ?? Angguk sekarang ! Hahha . Ah ! pandai , hehehe . Tak nak membebel panjang , nak ke tujuan utama nya .

Tahniahh !!





Kepada pemenang contest cik akak , dan kepada pemenang yang dapat hadiah dari wani tu , maaf sesangat , lambat bagi hadiah , barang pun tak pos lagi . Tapi InShaAllah , lepas raya korang akan dapat hadiah topup dan wani akan start pos . Korang jangan marah wani ye sebab lambat , hehe . Sabar ! Korang akan dapat suatu hari nanti , hehe .

Selamat Hari Raya . Minta maaf salah silap wani dekat korang-ii (:

Fi Hifzillah , Ilal liQa' 


You Might Also Like

3 comments

  1. tahniah kepada mereka dan akak tumpang happy untuk mereka... ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah pada yg berkenaan :)

    ReplyDelete
  3. hehe x pe.. terima kasih ^_^ dan tahniah jugak kepada pemenang lain..

    ReplyDelete