Selamat Menyambut Kemerdekaan ke-56

August 31, 2013

Sabtu , 31 / 08 / 2013
|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Lama dah wani tak update blog , dan nampak nya blog sudah mula berhabuk . 
Fiuhh , Fiuhhh , Fiuhh ..
Uhukk Uhukk Uhukk ..
Terbatuk ! Maaf , wani sensitif dengan habuk , maka inilah jadinya , ngeh-ii 

Nakk dia sentiasa disisi tapi tak mampu untuk memperoleh lagi , jadi kena sabar . Dia ada family , kawan-ii , dan itu mesti more than dari kita . Tak pe , fahamm (:

Diri hari nie tak sihat , macam-ii penyakit kecik ada dalam diri nie . Makan pun tak lalu , badan panas , sakit perut , pening kepala , selsema , batuk , sakit tekak , dan macam-ii ada :D . 

Dahlah tak sihat , aduhh ! kena marah pula . Bukan dengan dia je , dengan ibu pun marah juga kerana sebab yang sama . Tahu ! Orang ambik kisah pasal kita tapi kita je yang anggap tak ada orang kisah langsung pasal diri nie . Tak nak cerita lebih-ii takut ada yang *muntahpelangi*

Sambut kemerdekaan dalam rumah , depan televisyen sambil jahit tudung , dan ditemani 3 orang housemate . Alhamdulillah , rumah masih berpenghuni :D

Hey ! awak , awak rakyat malaysia . Saya mengucapkan 
" Selamat Menyambut Kemerdekaan Yang ke-56 "
Bukan hanya merdekakan negara malah diri juga harus dimerdekakan .


You Might Also Like

1 comments

  1. Merdeka! :) Insyaallah diri sendiripun merdeka juga.

    ReplyDelete