Assingment . Assingment . Assingment ---> Final Exam

October 02, 2013

Selasa , 01 / 10 / 2013
|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Alhamdulillah , dipanjangkan umur , dah masuk bulan 10 . 
Rasa macam semalam baru masuk belajar dan tiba-ii dapat assingment , 
kedebukk ! 
hempap atas kepala :D

Haha , assingment wani sangat banyak , sila hulurkan tangan anda untuk membantu , hehe .
Alhamdulillah , dah hantar 3 assingment tinggal lagi satu je
itupun presentation , powerpoint tak siap lagi .
PowerPoint wani kosong , mean tak ada idea nak buat kretif-ii :(

Dan mungkin presentation tu kena pada minggu depan . 
Yup ! Minggu depan 2 presentation . 
Satu kelas UsulTafsir dan lagi satu kelas IntermediateEnglish.

Doakan wani dapat siapkan powerpoint tu secepat yang mungkin , tak mau tangguh-ii dah . Huwaaa ! Rasa menyesal T.T
Final Exam bermula pada 18hb October nie .
Fuhh ! Tinggal lagi beberapa minggu saja nak fokus dalam kelas lepas nie studyweek dah .
Dan exam subjek yang wani ambik , mungkin bermula pada 30hb .
Wish me GoodLuck (:

InShaaAllah , wani akan update blog lagi pada hari-ii yang mendatang (:
Have A Nice Day ^^ *Hahaha,speakingkauJahh:D




You Might Also Like

4 comments

  1. gud luck wani, lebih kurang la busy kita nampaknya..lately sibuk dengan pelbagai presentation, due projek bagai...semoga dipermudahkan olehNya..

    ReplyDelete
  2. gud luck dengan exam yang mendatang...
    banyakkan berselawat semasa menjawab soalaan..

    http://abgdude.com/blog/2013/10/03/jalanjalan-hutan-bandar-jb/

    ReplyDelete
  3. bz betul tu... good luck tau untuk exam..

    ReplyDelete