Syafakillah Kak Syuhada Baharudin

June 13, 2014

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Tengahari nie wani bukak dashboard blog , ada sesetengah entri mendoakan kesembuhan kak Syuhada Baharudin . Pertama sekali wani ternampak status acik di facebook . Agak terkejut jugak sebab wani baru je join GA yang dijalankan , kiranya wani baru kenal dia dan tiba-ii dikejutkan berita macam nie .



Kemudian , wani baca blog kak maria . Haa ! Dekat situ baru wani tahu detail yang kak syuhada dikatakan koma selepas semput dan pengsan . Sekarang kak syuhada sedang dirawat di KPJ Ampang Putri .


Walaupun wani tak kenal akak nie , tapi wani suka baca blog dia yang penuh dengan info yang bermanfaat . Nama blog dia pun Manfaat Kehidupan . Penuh dengan manfaat kami para blogger terhadap isi isi entri dia . Jom Terjah blog Akak Syuhada ini .

Ya Allah , Kau hilangkan penyakit Kak Syuhada Baharudin , sembuhkanlah , Engkau adalah Maha Penyembuh . Tidak ada kesembuhan selain kesembuhan-Mu , kesembuhan yang tidak meninggalkan penyakit . Aamiiin Ya Allah .


|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  |


You Might Also Like

4 comments

  1. semoga kak syuhada cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  2. thanks visit. aah, pelajar kuisas.. kuisas jgk ea? sdm berapa?

    ReplyDelete
  3. moga beliau cepat sedar..amin...

    ReplyDelete
  4. kak mia pun terkejut juga ni.. sama2 lah kita doakan syu...

    # terima kasih sudi join, blog ini ada dalam senarai http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    ReplyDelete