Pemenang Segmen Kad Raya Mouth and Foot .

July 19, 2014

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Alhamdulillah , berakhir sudah segmen yang wani buat . Sambutan mengalakkan jugak , alaa , baru-ii takpe , hehe . Asalkan ada orang join , hee .

Dibawah ini adalah no pemenang-ii dan wani ada sertakan link . Sekiranya wani ada silap meletakkan link , sila bagitahu , manusia ini ada khilaf nya jugak . Senarai URL dan no boleh rujuk di [ SINI ] .


































 TAHNIAH 

Seramai 16 orang pemenang yang wani pilih berdasarkan Random.org . 
Pemenang tersebut , sila PM detail dibawah ke fanpage blog wani [ SINI ]
Nama :
URL : 
Alamat :

Anda semua di beri tempoh sehingga 20hb Julai 2014 ini  jam 10 Malam , sila PM
dengan segera bagi memudahkan urusan . Kerjasama anda amat diharapkan .


Yang join tu terima kasih banyak-ii wani ucapkan kerana sudi support blog wani sikit-ii (:
Kepada yang menerima kad , alhamdulillah , rezeki korang .
Kepada yang tidak menerima kad itu jangan berkecik hati ,
mungkin rezeki korang di segmen blog yang lain .
Apa-ii pun wani ucapkan , Semoga Anda Dirahmati Allah dunia dan akhirat (:


|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'  ||

You Might Also Like

10 comments

  1. Tahniah :) takde rezeki kali ni.. Terima kasih sebab bagi join :D

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah.. menang jugak :) tq kak

    ReplyDelete
  3. tak ada rezeki. tahniah untuk semua. ^^,

    ReplyDelete
  4. Salam, Alhamdullillah...dah PM ye

    ReplyDelete
  5. maaf lambat xbuka blog masa cuti ana claim di sini ya..sebabb pc fb kena block oleh kpm
    Nama :nornazliana ab razak
    URL : http://adna2029.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-by-mouth-and-foot.html
    Alamat sekolah kebangsaan lumut
    jln iskandar shah 32200 lumut perak

    ReplyDelete