Follower Hilang Seramai 20 Orang .

December 20, 2015

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani


Tak tahu nak mulakan cerita macam mana , haha . Tapikan kalau bukak dashboard mesti wani akan tengok follower dulu , hahhaa .

Baru je balik daripada kampung , sampai rumah bukak laptop terus tekan google then bukak blog . Tengok-ii . Eh ! Kenapa follower berkurang ? Macam banyak pula tu , 20 orang .

Bila baca dekat dashboard , rupanya ada jugak blogger yang followers nya kurang . Wani tak adalah kisah sangat pasal followers nie cuma pelik , kenapa dalam sehari ramai unfollow sedangkan bukan senang nak unfollow blog nie , hehehe .

Dalam hati terdetik , mungkin blog wani tak syok kut sebab banyak sangat join segmen dan giveaway tapi cerita-ii menarik zero .

InshaaAllah , start bulan ini atau bulan depan . Ingat nak perbaharui blog , bukan template tapi pengisian dalam blog ini , macam nak banyakkan cerita mengenai islam atau hukum something , inshaaAllah . Tapi cuma perancangan , kekadang nak update blog ini perlukan masa yang banyak , keadaan yang tenang . 

Kepada yang masih follow dan baca blog wani ini , terima kasih bebanyak diucapkan . Wani hargai itu (:

_ Assalamualaikum _


|| Terima kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa'   ||


You Might Also Like

7 comments

  1. Cik nor hilang 15 org..huhu

    ReplyDelete
  2. shawal singgah + follow sini ye.. ^^

    jemput join segmen shawal.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
  3. Salam , akak pon hilang jugak cuma tak banyak sebab follower pon tak banyak hehehe :D

    ReplyDelete
  4. samalaaaa. tapi rasanya sis punya hilang 20 ni lagi ramai dari saya, lagipun follower kita ciput jeh. huhu

    ReplyDelete
  5. Kebarangkali follower yg dikurang tu sebab owner dia tak aktif,dgn tu blogger dibuang- hakah...

    akk pun sebetulnya dah kurang kejap sorang pastu tambah pulak.
    jadi kak rasa tak ppyh fikir psl follower,tapi selalu update blog. ...

    ReplyDelete
  6. bywy..
    kotak komen awk sangat osem dan comel.(entah kenapa dari smlm ayik guna osem dan comel je) xdak pkataan lain dah kot...salam ziarah sini

    ReplyDelete
  7. ain datang singgah blog wani ,
    selamat tahun baru untuk awak :)

    ReplyDelete