LANAFIRA | Butik Online Muslimah

September 05, 2017

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani



Orang perempuan biasanya suka bershopping kan ? hehe . Tak ketinggalan , wani pun suka bershopping juga , tapi kita mesti nak cari pakaian yang menutup aurat , kualiti , bergaya dan harga yang berpatutan . Hari ini wani nak kongsi kan dekat anda satu butik online muslimah , Butik LANAFIRA .

Kenapa butik LANAFIRA ?

LANAFIRA adalah sebuah butik online muslimah yang dikendalikan secara bebas untuk menumpukan pada kualiti dan nilai . Matlamat mereka adalah untuk menyampaikan tiga bahagian perkhidmatan hebat iaitu kualiti , pemulihan cepat dan harga yang rendah .

Ia juga memahami keperluan pelanggan dengan menyediakan pelbagai pilihan pakaian dan aksesori . Mereka juga menghargai pelanggan dan bekerja keras untuk memastikan kepuasan pelanggan sepenuhnya . Sebelum , semasa dan selepas setiap jualan , mereka akan sentiasa ada untuk menjawab apa apa soalan dan memberi pelanggan mereka pengalaman membeli belah butik dalam talian yang terbaik .

LANAFIRA menyediakan pakaian muslimah yang menutup aurat dan bergaya serta harga yang berpatutan , senang kata harga yang mampu milik . Ia juga ada mengeluarkan pakaian pakaian yang trendy , cantik dan berkualiti .

Antara pakaian muslimah yang ada di LANAFIRA ialah :

Baju Kebaya



Long Dress ( Melissa , Pucci , Myra , Sara )



Modern Peplum


Diatas adalah antaranya , untuk design dan warna yang lain boleh ke laman sesawang LANAFIRA .

Bila tengok baju baju dekat LANAFIRA ini , rasa nak grab satu baju long dress dekat LANAFIRA tapi sayang , baju tu dah habis stock . Nampaknya ramai betul orang yang berurusan muamalat dengan LANAFIRA ini kan ? Jadi LANAFIRA boleh dikatakan butik online muslimah yang TERBAIK .

Harga di LANAFIRA juga adalah harga mampu milik , ranting harga dari RM 60 hingga RM140 . Harga yang murah dengan pakaian design yang nampak exclusive . Bila masuk laman sesawang butik ini , akan ada filter ranting harga dekat situ , jadi anda boleh pilih ranting harga ikut bajet yang anda ada .

Baik , wani akan kongsikan dekat anda satu link dari LANAFIRA tips yang berguna ketika ingin membeli baju dimana mana butik online .

TRENDY, AFFORDABLE, QUALITY

We are a passion-driven company with a mission to create stylish yet affordable clothing without comprising quality.
Our focus is on women and Muslimah clothing which includes long dress, baju kurung, jubah, tops, skirt, scarves and tudung.

Nak tahu lebih lanjut pakaian muslimah yang dikeluarkan oleh butik online muslimah ini ? Anda boleh klik link dibawah ,

Facebook : LANAFIRA
Instagram@lanafiraofficial
Website : LANAFIRA

InshaaAllah , semoga sedikit sebanyak dapat membantu anda dalam mencari butik online pakaian muslimah . Selamat bershopping (:

LANAFIRA juga ada mengeluarkan Ebook untuk anda dalam berfesyen . Harap Ebook ini dapat membantu anda ( 99 TIPS FESYEN TERKINI )



|| Terima Kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa' ||



You Might Also Like

1 comments

  1. cantik kan wani....rambang mata tengoknya. tapi sayang dah tak banyak stok

    ReplyDelete