Hadiah Bermakna dari Printcious .

November 10, 2017

|| Assalamualaikum ||
بسم الله الرحمن الرحيم
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani

Related image

Hadiah Bermakna dari Printcious | Bukan senang nak cari hadiah yang bermakna dan sesuai untuk orang yang tersayang . Setiap kali tiba hari tertentu mesti fikir nak bagi hadiah apa dekat someone ? Terutamanya ibuayah , suami dan kawan kawan . Jadi wani dah jumpa satu website yang boleh menyelesaikan masalah yang muncul setiap tahun itu . Yang lagi menarik , hadiah ini kita boleh DIY sendiri .

Satu website yang boleh bantu kita dalam pencarian hadiah ini adalah PRINTCIOUS . Dengan website ini , kita boleh reka sendiri hadiah yang kita nak . Sesuai dengan tagline mereka " Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart " .


Biasanya hadiah ini akan diberikan sempena hari lahir , ulangtahun perkahwinan , hadiah perkahwinan , hari konvoksyen , hari guru , atau hadiah penghargaan buat sesuatu . Jadi tempat terbaik untuk hadiah yang boleh dijadikan kenangan adalah Printcious . Kerana hadiah dari Printcious kita boleh custom made ikut citarasa kita .


Terdapat banyak hadiah yang boleh kita custom made sendiri seperti cover handphone , mug , door hanger , magnet dan sebagainya . Haa , banyak kan hadiah yang ada di printcious . Kita boleh pilih yang mana berkenan di hati .

Di Printcious juga telah menyediakan kategori hadiah yang sesuai untuk lelaki , perempuan , suami , isteri , hari lahir , perkahwinan dan sebagainya . Senang kan ? Kita hanya tinggal pilih kategori dan hadiah .


Jadi macam mana kita nak costum made dan beli ? Haaa , mula mula mesti kena log in dulu , jadi member Printcious . Tak perlu bayar jadi member , percuma je . Anda klik member dekat atas belah kanan . Kemudian klik Join Us . Masukkan details anda . Bila dah boleh log in , boleh pilih hadiah yang anda inginkan . Kemudian , custom made .

Contoh yang wani buat , wani pilih untuk custom made mousepads .


Ciri-ciri mousepads ini :-
🌸 A quality product with a full-colour printing
🌸 Durable cloth cover is dust and stain resistant
🌸 Non-slip backing
🌸 Size: 20cm diameter
🌸 Thickness: 3mm

Cantik kan ? Hahaha . Bagi diri wani cantik sebab wani custom made sendiri . Anda pun boleh custom made hadiah anda sendiri . Mesti lagi cantik dan kreatif . Jadi , tunggu apa lagi ? Jom ! Custom made hadiah kreatif anda dengan Printcious , hasilnya pasti anda berpuas hati .

Sempena hari kanak kanak , Printcious ada diskaun 30% . Ia akan berakhir pada 11hb November 2017 .

Untuk maklumat lanjut mengenai mereka . Boleh ke website , facebook dan instagram mereka .

WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM:


Reka hadiah idaman anda untuk orang yang tersayang bersama Printcious .



|| Terima Kasih , Fi Hifzillah . Ilal LiQa' ||



You Might Also Like

8 comments

  1. Senangnya nk cr hadiah klu cmni

    ReplyDelete
  2. akk pun tengok dok fikir nak design hadiah dgn printcious ni...mudah kan

    ReplyDelete
  3. pernah try order sini, kualiti memang okay

    ReplyDelete
  4. mudahkan dengan printcious!nak buat surprise pun senang..hehe

    ReplyDelete
  5. comelnya hadiah tu..

    done follow sini.

    ReplyDelete
  6. Bestnya.. semua boleh personalized sekarang

    ReplyDelete